Kontakt ossTeknisk infoStartside
Presentasjon

Motoranlegget som kostet 62 millioner kroner å bygge er riksanlegg for motorsykkelsporten (Road-Racing) i Norge, men kan med fordel også brukes til bilsport, da banen er i full "Formel 1 format".

Banen ligger på Storforshei, langs E6 ca. 25 km nord for Mo I Rana og betegnes som den mest moderne i Nord-Europa og omtales internasjonalt som en etterlengtet nyskapning.
I Europa må man helt til Køln (Nürburgring) for å finne noe bedre. Spesielt gjelder dette vår baneprofil og asfaltkvalitet, i tillegg til at banen er bygd etter nåtidens meget strenge krav til sikkerhet.

Faste lisensierte funksjonærer utfører god og sikker service overfor både løpsdeltakere og publikum. De løpsformer som kjøres på anlegget er:

* Road Racing

* Classic Road Racing

* Racing

* Formel-løp

* 24-timers løp


Norges største idretts-anlegg
er også en opplevelsespark ! Motoranlegget som er nordens største, gir opplevelser og gode reaksjoner. Hvorfor ikke satse på en unik mulighet til å få goodwill hos dine kunder, gjester, forretningsforbindelser, ansatte eller andre? Vi gir deg sammen med våre samarbeidspartnere gjerne fast pris på full opplevelsespakke.

 

Sist oppdatert ( torsdag 29. mai 2014 06:01 )