Kontakt ossTeknisk infoStartside
Booking

Terminliste 2018

Terminlisten for 2018 begynner nå å ta form. Ønsker du å leie banen i 2018, Ta kontakt med oss ved å gå inn på booking i hovedmeny for nærmere info

Terminlisten med de allerede bestilte dager for 2018 er nå  lagt nå ut i kalenderen. Leietagere har fastsatt sine datoer. Ønsker du å leie banen, så sjekk i terminlisten hvilke datoer som fortsatt er ledige. Eventuelt kan du klikke på "kontakt oss" øverst i høyre hjørne på startsiden, noter ned så ditt ønske og trykk på send. Vi vil da reservere den ønskede dato hvis denne er ledig. Vi vil deretter kontakte deg for å få en endelig bestilling. Er ditt ønske ikke i konflikt med en allerede bestilt dato vil du få melding om at bestillingen er ok. Vi oversender en kontrakt som dere må signere og returnere til ACR innen dato fastsatt i kontrakten. Kantinen er utleid til et eget cateringfirma. Alle leietagere får tilsendt informasjon og kontaktinfo.  For ytterligere informasjon, ta kontakt med styreleder, se kontaktinfo.   

Hvis bane blir bestilt blir det sendt ut en leiekontrakt og faktura på forskudd på leiesum. Kontrakten må da returneres i signert utgave innen frist til adresse gitt i mailen. Reservert dato blir fristilt om kontrakt ikke returneres og faktura ikke betales innen innen frist angitt i mail og på faktura. Når leiekontrakt er sendt i retur og faktura er betalt vil bestillingen være endelig. Terminlisten kan hvis ønskelig oppgi leietagers kontaktinfo. Oppgi i såfall dette når kontrakten returneres. 

Sist oppdatert ( onsdag 13. desember 2017 08:58 )